fbpx
50% Complet ...

Completează formularul alăturat și Comandă Pachetul de consultanță „Finanțarea Ideilor de Afacerilor 2023-2024” plus Bonusurile Oferite Astăzi


FORMULAR DE COMANDĂ SECURIZAT


stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Ce primiți?


Ghidul tipărit - Finanțarea Ideilor de Afaceri 2023-2024, 240 pagini
Două Proiecte Model care au primit finanțare. Vezi exact structura unui proiect, ce date trebuie să includă, care este succesiunea informațiilor... Te poți inspira din el. - Preț 2500€ ambele
CONSULTANȚĂ timp de 1 AN. Îți răspundem la întrebări, îți oferim suport și îndrumare - Costuri normal de consultanță 500€ - 2.000 / proiect

Sumar comandă

Preț astăzi 2 decembrie 2023: 159.00 lei

Economisești peste 4,000.00 lei

Cost livrare: 18.00 lei

Total: 177.00 lei

Nota 4.71 din 371 de reviewuri primite de la oamenii care deja au depus actele pentru finanțare parcurgând planul nostru.

Garanţie ghid 365 de Zile!

Achiziționezi pachetul de consultanță fără nici un risc din partea ta! Dacă finanțarea a venit prea greu, nu ai înțeles o informație sau pentru orice alt motiv îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de 365 de zile și îți vom returna banii investiți în acest ghid!

Coordonator echipă de autori,
ec. Sara Pană
 2 decembrie 2023

Compatibilitate 100% cu orice dispozitiv!

Ghidul vine atât în format tipărit, cât și electronic putand fi citit in cadrul grupului de consultanta de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator, ca tu să te documentezi simplu și rapid oriunde te-ai afla.

Ghid conceput pentru:

Tinerii care doresc să înceapă o afacere în România, dar nu au capital. 

Adulți care vor propria afacere, un venit Sigur și să scape de programul 9-17

Oameni nemulțumiți de salariul actual, care doresc un venit suplimentar, sau să-și schimbe activitatea.

Antreprenori care doresc să-și diversifice portofoliul de afaceri, dezvoltând o nouă afacere fără să Investească Banii lor.

Cuvântul AUTORULUI sau cum te ajută o carte să obții finantare?

Peste 91% dintre antreprenorii aflați la început de drum au nevoie de finanțare. Procedurile pot fi anevoioase și complicate, tocmai de aceea considerăm necesar un ghid complet cu informații corecte, în care să găsești pas cu pas procedurile prin care poti accesa Fonduri Europene, Fonduri Guvernamentale, Credite Bancare, Granturi de la Stat, șamd.

Sara Pană

Co-autor, consultant

"La baza ghidului stau munca unei echipe de 5 oameni, 7 ani experiență în consultanță, și peste 1000 de ore de scris și redactat... Pentru ca dvs să nu pierdeți timp și bani bâjbâind. Mergeți la sigur! Succes și așteptăm întrebările dvs."

Matei Nicolae

Co-autor, editor

"Aproape oricine poate întocmi un proiect și primește finanțare dacă știe exact ce să facă. Tocmai acest aspect dorim să îl rezolvăm în ghidul Programe de Finațare a Afacerilor în 2021-2022, să îți explicăm ce poți să obții, de unde și cum! Iar daca vrei să mergi pe credit sau leasing află cele mai bune variante în funcție de afacerea pe care dorești să o dezvolți."

4 dintre românii care au reușit să obțină fonduri în ultimile luni


Spălătorie auto - Mihai, 33 ani

"M-am documentat foarte mult pe internet, înainte să achiziționez cartea voastră. Mă bucur că n-am fost descurajat de ceea ce citeam... cum că trebuie să fii din PSD, să ai pile peste tot sau că pur și simplu fondurile sunt doar pentru anumiti oameni."

Mihai Vladu, 33 ani, Iași 


Ciupercărie - Mădălina, 42 ani

"Mi-am văzut de treabă, am citit ghidul vostru, am găsit sursa de finanțare care mi se potrivea și am făcut proiectul. Acum mă bucur de o afacere ce îmi asigura mai mult decât un salariu generos, și libertatea de a nu fi prinsă într-un job 9-17."

Mădălina, 42 ani, Slobozia


Pensiune - Mirel Florea, 50 ani

"Să construiești o pensiune nu este ușor. Pe lângă documentații tehnice, avize și autorizații trebuie să îți alegi cu atenție constructorii. Să construiești o Pensiune din Fonduri Europene te responsabilizează și mai mult, actele trebuie să fie în regulă, iar termenele respectate"

Mirel Florea, 50 ani, Rm. Vâlcea


Ferma iepuri - Nagy Rostas, 27 ani

"Zootehnia este un domeniu foarte riscant daca nu te pricepi. În cazul meu, părinții m-au ajutat cu sfaturi, având o experiență de 20 de ani în creșterea iepurilor. Ce am făcut eu a fost trecerea de la o crescătorie de familie la afacere, acum vindem iepurii inclusiv în Ungaria, iar următorul pas este să mărim producția pentru un profit și mai mare."

Nagy Rostas, 27 ani, jud. Zalău

DISCLAIMER: Informațiile oferite pe acest site sunt foarte bine documentate și verificate din mai multe surse, dar nimeni nu vă poate garanta siguranța obținerii unei finanțări europene.

Copyright © 2023 - SC DIDACTIC SPECIAL SRL - RO26370180 - nr. reg. com.: J32/958/2011 - Calea Turnisorului, nr. 32A, loc. Sibiu, jud. Sibiu, tel. 0733.962.571 

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close