fbpx

Home > Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor

Comanda dvs este expediata prin intermediul celor mai mari firme de curierat din Romania: CARGUS si FAN COURIER, BOOKURIER, GLS


Livrare nationala

Costul transportului prin curier rapid Urgent-Cargus sau Bookurier este de 15 lei catre orice localitate din Romania.

Nu percepem nicio alta taxa suplimentara și nici kilometrii adiționali.

Livrarea produselor comandate se efectueaza intr-un interval de 1-3 zile lucratoare din momentul expedierii comenzii in orice localitate din Romania.

Obs: Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15.00 vor fi expediate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul zilei de Luni.

Care sunt termenele de livrare?

Termele de livrare sunt intre 1-3 zile lucrătoare pentru livrarea nationala, din momentul expedierii, dar aceste termene pot suferi anumite modificari din motive ce nu pot fi prevazute (calamitati, inundatii, inzapezirii, blocaje, etc), sau datorita modului de organizare si logistica a firmei Cargus/Fan Courier/Bookurier.

Este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmei de curierat rapid Cargus/Fan Courier/Bookurier sunt relative si trebuie considerate ca atare. Ne straduim sa va oferim produse de calitate, insotite de un transport la pret rezonabil si credem ca de cele mai multe ori reusim, mai ales daca avem intelegerea dumneavoastra.

Cum procedam pentru a obtine informatii legate de colet?

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet va rugam solicitați AWB-ul coletului la 0733962571.

In momentul cand ati primti AWB-ul comanda nu mai poate fi anulata, deoarece coletul a intrat in posesia firmei Cargus/Fan Courier/Bookurier care isi urmeaza fluxul zilnic de livrari si deja a facut taxarea catre firma Didactic Special SRL a transportului ce urmeaza a fi efectuat.

Documentele legale (factura) va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda (in plicul transparent sub formularul de AWB – nota de transport) in cazul in care ati solicitat acest lucru. Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document in momentul primirii.

De asemenea firma de curierat Cargus/Fan Courier/Bookurier este obligata sa va intocmeasca o chitanta cu suma de achitat (suma de pe factura) in cazul comenzilor cu plata ramburs. Daca nu ati primit chitanta respectiva va rugam sa o solicitati de la persoana care va face livrarea.

In momentul receptionarii coletului va rugam sa verificati integritatea coletului primit. 

Comanda trebuie sa ajunga in ambalaj de carton sau plic alb de plastic cu insemnele Cargus/Fan Courier si niciodata in saci de culoare neagra sau altfel de ambalaje. Daca coletul prezinta urme de deteriorare, este murdar, rupt, taiat, desigilat, botit sau ud refuzati primirea coletului, deoarece noi nu expediem niciodata vreun colet sub aceasta forma. Se va intocmi un proces verbal potrivit acestei situatii. De asemenea va rugam sa ne anuntati cat mai repede telefonic (tel. 0733962571) sau pe email la valentin@academik.ro, in cazul acestei situatii pentru a lua la cunostinta si rezolva cat mai repede incidentul creat.

Comenzi și livrare
Despre noi
Contact

Ne găsești aici
Tel:
0733.962.571
Email: valentin@academik.ro
Program: Luni-Vineri 9.00 - 16.30

DISCLAIMER:Informațiile oferite pe acest site sunt foarte bine documentate și verificate din mai multe surse, dar nimeni nu vă poate garanta siguranța obținerii unei finanțări europene.

Copyright © 2023 - SC DIDACTIC SPECIAL SRL - RO26370180 - nr. reg. com.: J32/958/2011 - Calea Turnisorului, nr. 32, loc. Sibiu, jud. Sibiu, tel. 0733.962.571  

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close